Saldu/Sweet

Šokoladinis tepamas vegan sviestas

Daug nedaugžodžiausime. Mūsų virtuvėje – perversmas! Visai netikėtai, išradome super paprastą šokoladinio vegan sviesto receptą. Skonis visai nenusileidžia įprastam karvės pieno sviestui. Net galima sumaišyti. Taip pat tirpsta, kur kas mažiau riebus.Vaikystės skonis burnoje.

Reikės:

Pakelio Silk Tofu;
300g juodojo šokolado;
2 šaukštų kokosų aliejaus (tinka ir sviestmedžio aliejus).

Šokoladą su augaliniu sviestu ištirpiname inde, įdėtame puode karšto/verdančio vandens. Ištirpusią šokoladinę masę pilame į švarų indą, krečiame Silk Tofu ir viską labai labai gerai sublenderiuojame. Kišam į šaldytuvą, pašaldom kelias valandas ar per naktį.

Viskas, tik tiek. Tepame ant skaniausios duonos arba valgome šaukštais vieną.

Fotor0730161426

Fotor0730161620

Advertisements

3 thoughts on “Šokoladinis tepamas vegan sviestas

  1. Oho, tokia didelė porcija pavojinga saiko neturintiems žmonėms! Labai mėgdavau kažkokį latvišką kakavinį sviestą, reiks būtinai išbandyti šį.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s